Thy 2018

Thy Turistforening byder velkommen til Thy - året rundt

Turistkontoret er et godt sted at hente inspiration til et ophold i Thy. Oplysning om overnatningsmuligheder, spisesteder, naturopleveler, begivenheder, køb af fiskekort, gavekort, bøger, kort og billetter er en del af den service, der ydes.
I Hurup finder man turistinformation hos Bøger og Papir i Bredgade og turistkontorerne sætter en ære i at hjælpe de besøgende og de turistvirksomheder, der er gået sammen i Thy Turistforening.
Naturen er udgangspunkt for de fleste oplevelser i Thy - med fokus på de muligheder, der gives af både fjord, hav og landskab. Alle vores overnatningssteder, og det drejer sig om hoteller, kroer, campingpladser, feriehuse, private overnatninger, feriecentre og vandrehjem, ligger meget tæt på natur- eller byoplevelser.
Thy er oplagt til aktiv ferie og enestående til ro og fordybelse, med den helt særlige fornemmelse af, at være tæt på stor natur i både rivende storm og vindstille vejr.
For at møde gæsterne der, hvor de færdes, er der et stort antal frivillige, der lokalt i sommerperioden står klar med oplysning om egnen, så gæsterne kan føle sig velkomne. I Agger sørger frivillige for, at ”Aggerhytten” er åben i sommerperioden, og tilsvarende har et stort antal frivillige sluttet op om sommerkontoret på Hanstholm Fyr. I Klitmøller findes der en ubemandet informationshytte og i Nr. Vorupør er turistinformationen en del af museets afdeling, mens vi i Vesløs er til stede hos Daglig Brugsen, hvor der er indrettet et hyggeligt hjørne. Turistforeningen er godt på vej til at opfylde de mål, den har opstillet i sin udviklingsplan, nemlig at være synlig og mere til stede netop der, hvor gæsterne færdes så også helt nye steder møder man turistinformation i form af effektive skærmløsninger i år bl.a. i informationscenteret for havvindmøller i Østerild.


Her kan du hente en elektronisk udgave af brochuren:

DK/DE/GB Hent gratis PDF

 

 

Her kan du bestille en papir-udgave, som sendes pr. post:

0,00
Format: A4
Sideantal: 84